(+31) 040 84 89 280 info@dynamic-concepts.nl

Beoordelingen

Lees hoe onze klanten ons beoordelen.

“DCC onderzocht voor Philips Research het klantgedrag bij het kopen van lampen. Het onderzoeksrapport dat DCC heeft opgeleverd is erg waardevol. In onze e-commerce activiteiten en Shop-in-Shop kunnen we hier absoluut iets mee.”

Sjoerd Mentink

Innovation Manager, Lighting Program, Philips Research

“Graag wil ik Dynamic concepts Niels Kwint en Benjamin Nicholson hartelijk danken voor het uitstekend uitgevoerde haalbaarheidsonderzoek voor ons merk Greetje. Wie interesse heeft in het beknopte overzicht van de resultaten, kan deze opvragen via info@vangreetje.nl. Hieronder alvast een voorproefje.”

Aanbeveling EerlijkNL

Sipke Nieuwenhuis

Eigenaar, EerlijkNL DeDelicatessenfabriek

“DCC heeft voor ons een behoefteonderzoek uitgevoerd. De uitkomsten van dit onderzoek hebben het fundament gevormd voor het Businessmodel van Optima. Deze sluit volledig aan op de actuele wensen en behoeften vanuit de markt. DCC heeft naar onze volle tevredenheid dit onderzoek uitgevoerd en ons behoed voor zakelijke initiatieven waar geen marktvraag voor is of komt.”

Jan Kees de Graaff

Managing director, Optima B.V.

“Goede adviezen, heel professioneel en flexibel. Zelfs toen alles zo’n beetje tussen de Feestdagen viel.”

Frits Hoogsteden

Client Services Director, Europe, Centigrade

“De prijs-kwaliteitverhouding bij Dynamic Concepts is erg goed. Een ander bureau bleek vele malen duurder voor hetzelfde onderzoek. De beleving was in lijn met mijn verwachting: keurig uitgevoerd en op tijd. Afspraken worden goed nagekomen en het team werkt adequaat. De sessies met de focusgroepen gingen goed en hebben mij veel informatie opgeleverd voor de marketing en communicatie van Ciran.”

Miriam Schils

Ciran

“Dynamic Concepts is voor ons een betrouwbare partner gebleken. De kwaliteit van de dienstverlening is goed. Daarbij zijn zij proactief in de advisering en flexibel in de samenwerking.”

Regio West-Brabant

Senior beleidsadviseur vrijetijdseconomie, Regio West-Brabant

“Een prettige en deskundige samenwerking. Op een schaal van 0-10, scoort DCC voor ons met een Net Promotor Score (NPS) van 9!”

Gemeente Peel en Maas

“Dynamic Concepts is een enthousiast bedrijf dat meedenkt en snel kan schakelen. Ze staan open voor je wensen, en komen zelf met ideeën. Door de samenwerking met jonge partners zijn ze een ideale partner als het gaat om het realiseren van creatieve concepten.”

Karel Loeff

Stichting kermis Laren

“Dynamic Concepts is een betrokken partner die goed luistert naar de informatie wensen van de klant en daar goede onderzoeksmatige vertalingen van maakt. Eind rapporten zijn informatief en prettig leesbaar. Vanuit de onderzoeksgegevens worden praktische adviezen gegeven voor mogelijke verbeteringen.”

Marc Eysink Smeets

Directeur, Circustheatfestival Circo Circolo

“De dienstverlening van Dynamic Concepts is inhoudelijk goed en hun aanpak klantvriendelijk. Zij denken goed mee, waardoor complexe materie toch heel toegankelijk wordt. Ook de prijs / kwaliteit verhouding was naar ons idee ook goed. Kortom, een zeer aangename samenwerking!”

Roel van den Sigtenhorst

Projectmanager, N8, Museumnacht Amsterdam

“Dynamic Concepts is een betrouwbare partner die snel schakelt en afspraken op tijd nakomt. Ook voor de juridische vraagstukken waar wij ons mee bezighouden kan Dynamic Concepts input leveren op een kwalitatieve en toch laagdrempelige wijze. Hun rapporten zijn door ons gebruikt als bewijsstukken in lopende rechtszaken en bleven na rechterlijke toetsing overeind. Dat is voor onze clienten van groot belang. Dus ook voor ons.”

Wim Maas

Partner, Taylor Wessing Advocaten en Notarissen

“Het bureau Dynamic Concepts heeft in opdracht van Batavialand – het samenwerkingsproject aan de kust van Lelystad – onderzoek gedaan naar de haalbaarheid en mogelijkheden van een nieuw concept. Het concept betrof de creatie van een openbaar erfgoed aan de kust van Lelystad. Het thema ‘Nederland Waterland’ wil zich richten op diverse doelgroepen met verschillende activiteiten en evenementen. Dynamic Concepts heeft ons hierbij goed geholpen om niet alleen de diverse activiteiten van commentaar te voorzien, maar ook om ons te focussen op de boodschap die we vertellen. Kortom wij hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de diensten Dynamic Concepts en zullen dat misschien in ons vervolgtraject nog eens doen.”

Benno van Tilburg

Locatiemanager, RCE Lelystad

“Dynamic Concepts voerde voor Ten Cate een imago-onderzoek uit. Een goede inleving in het vraagstuk leverde een helder eindresultaat op!”

Jan van Nijendaal

Algemeen directeur, L. Ten Cate B.V.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

 

Neem vrijblijvend contact op