(+31) 040 84 89 280 info@dynamic-concepts.nl

Conceptontwikkeling

De wisselwerking van analyse, interpretatie, creatie en afstemming van waardebalans
levert de oplossing voor ontwikkelingen om gebieden en organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Create

Happiness to increase value

Project Batavialand

“Durf jij?”. Met Carel de rat op mijn schouder treed ik het avontuur tegemoet. Hij heeft mij uitgedaagd en ik heb nieuwsgierig volmondig “Ja” gezegd.
Meer informatie

Interactie

Tussen onderzoek & ontwikkeling.
Meer informatie

Fasering

Met een creatieve en innovatie visie, concepten ontwikkelen.
Meer informatie

Internationale ervaring

Project John Hancock (Chicago)
Meer informatie

Integrale gebiedsontwikkeling

Met de juiste marketingstrategie lukt het.
Meer informatie

Conceptontwikkeling

Bij het bedenken en opzetten van een project komt veel kijken; inlevingsvermogen, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn van essentieel belang. Achter elke hoek ligt een nieuwe uitdaging en een gezamenlijke strategie tussen meerdere partijen is de poort tot succes. Dynamic Concepts is specialist in (alle fasen van) conceptontwikkeling. Wij hebben vele jaren ervaring met het ontwikkelen van concepten. Wij brengen deze kennis graag in de praktijk om ook uw concept succesvol te implementeren.

Belevingsmarketing

Met beleving als focus, helpen we u bij het verhogen van bezoekersaantallen en klantactiviteiten. Aan de hand van onderzoek brengen wij beleving, reputatie of behoeften in kaart en vertalen deze resultaten naar een optimale belevingsstrategie voor uw marketing en productontwikkeling. Ons doel: beleving vertalen naar ‘happiness’ voor uw doelgroep, mét intrinsieke waardeverhoging. We ontwerpen marketingstrategieën en kunnen deze voor u uitvoeren. Ons specialisme is het in kaart brengen van beleving en dit vertalen naar concrete oplossingen. Daarom doen wij zelf ook studie naar wat beleving is. Op basis van die kennis versterken wij ons belevingsdenken. Lees meer over de belevingstheorie.

Conceptontwikkeling

Samen met Dynamic Concepts een project opzetten.?

Neem vrijblijvend contact op

Complete belevingscyclus

De ontwikkeling van belevingen bestaat idealiter uit een cyclus. Een cyclus die bestaat uit een mix van onderzoek, marketing en conceptontwikkeling. Dynamic Concepts hanteert daarin een multidisciplinaire aanpak waarbij we de resultaten uit onderstaande vakgebieden verbinden. Een aparte beschrijving van deze vakgebieden vindt u via de links hieronder.

  • Onderzoek vooraf naar behoeften en segmenten. Zie ook haalbaarheidsonderzoek.
  • Input voor de nieuwe ontwikkeling met belevingsonderzoek naar bezoekers en imago
  • Gebiedsontwikkeling, leisure development of herontwikkeling met toetsingskader als handvat voor realisatie.
  • Co-creatie in het verwezenlijken van de belevingstrategie en bijbehorende marketing.
  • Monitoring op het belevingseffect en bijsturen op een steeds hogere succesfactor

Creativiteit op basis van onderzoek

Aan de hand van marktonderzoek ontwikkelen wij uw concept. Met onze ‘belevingsmatrix’ als instrument, streven we ernaar waardeverhoging voor uw eindgebruikers te realiseren en te vertalen in concrete producten of nieuwe marktcombinaties.

Klanten over ons:

“Dynamic Concepts is een betrokken partner die goed luistert naar de informatie wensen van de klant en daar goede onderzoeksmatige vertalingen van maakt. Eind rapporten zijn informatief en prettig leesbaar. Vanuit de onderzoeksgegevens worden praktische adviezen gegeven voor mogelijke verbeteringen.”

Marc Eysink Smeets

Directeur, Circo Circolo

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op