Kermispromotie- en onderzoek

1) Kermispromotie: Hoe moet u zich profileren als kermis? Wat zijn effectieve promoties en hoe trekt u meer bezoekers? Met onze verfrissende aanpak profileren wij ook uw kermis en verzorgen wij uw volledige kermispromotie!

2) Kermisonderzoek: Hoe moet uw kermis zich ontwikkelen richting de toekomst? Wat voor soort mensen bezoekt uw kermis? Hoe beleven ze uw kermis, wat trekt hen aan? Waar liggen de kansen om meer winst te behalen? Het kermisonderzoek van Dynamic Concepts geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen.

Kermispromotie

Wij ondersteunen u in de organisatie met PR, free publicity en de uitvoering van uw activiteitenprogramma. Wij verzorgen het ontwerp en drukwerk van uw promotiemiddelen (i.e. kermiskranten, posters en flyers) en organiseren de externe media aandacht voor u in dagbladen, op radio en lokale televisie. Daarnaast beschikken we over een grote database met fotomateriaal.

Kermisonderzoek

Loopt uw kermis niet goed genoeg meer? Laat ons dan een kermisonderzoek uitvoeren. Vanuit de resultaten kunnen we een nieuw kermisplan of meerdere concepten ontwikkelen, met als doel uw kermis op te waarderen. Onze aanpak leidt tot een scala aan direct uitvoerbare maatregelen voor uw kermis.

Kermisbarometer

Een uniek product van Dynamic Concepts is de kermisbarometer. Wij hebben de beschikking over benchmark gegevens van de afgelopen 8 jaar en ervaring met kermisonderzoek bij 33 kermissen in 13 verschillende steden, van de grootste in de Benelux tot de kleine wijk kermissen in Limburg. Geïnteresseerd hoe uw kermis presteert ten opzichte van de rest en waar u concreet actie kunt ondernemen? De kermisbarometer gaat in op kwaliteitsbeleving, toekomstmogelijkheden, bezoekersprofielen, classificatie en winstkansen.

 

Imagineering

Kermiskranten

Dynamic Concepts is gespecialiseerd in het maken van complete kermiskranten. Het hele proces wordt uit handen genomen.
Van design, tot teksten en de verspreiding. Hier een aantal voorbeelden van eerder door ons gemaakte kermiskranten.

 

 

Nieuwsgierig?

Bent u geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden voor kermispromotie of kermisonderzoek? Klik dan op de onderstaande knop om direct vrijblijvend contact op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Meer Informatie