Over Dynamic Concepts

”To provide the world with ever improving customer and visitor experiences”

Wij zijn een onderzoeksbureau met heeft vestigingen in Eindhoven, Oisterwijk en Milton Keynes (UK).
Onze bedrijfsvisie is geïnspireerd op de beleveniseconomie. Door onze jarenlange expertise leveren we duurzaam en hoogwaardig onderzoek. Hiermee creëren we een optimale beleving voor uw bezoekers, gasten of klanten. Met meer dan 35 onderzoeksmethodes brengen we de belevingsniveaus in kaart.

In de loop der jaren hebben we in samenwerking met onderzoeksinstituten en psychologen studie gedaan naar de werking van beleving. Zo hebben we ons belevingsmodel ontwikkeld, dat we inzetten bij onze onderzoeken en conceptontwikkeling. De kennis en inzichten brengen we in de praktijk, zodat wij  in het gehele spectrum van onderzoek tot creatie uw partner zijn.
We streven naar verbinding in beleving door de wisselwerking tussen conceptontwikkeling, onderzoek & marketing vorm te geven in flexibele teams. Deze teams voegen de disciplines van onderzoek, imagineering, marketing, leisurestudies en organisatiekunde samen.

Dynamic Concepts Consultancy werkt voor dag- en verblijfattracties, publieke- en private instanties, ontwikkelingsmaatschappijen, culturele instellingen, kennisinstellingen, projectontwikkelaars, vastgoed en voor het innovatieve MKB.

Dynamic Concepts is trotse partner van Midpoint House of Leisure.