GLOW 2015, 10e editie: publieksonderzoek & belevingsonderzoek

Publieks- en belevingsonderzoek

Van 7 tot en met 14 november 2015 staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n vijftig kunstenaars bieden met lichtinstallaties en lichtprojecties de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. Dit jaar vindt de 10e editie plaats en voert Dynamic Concepts – net als vorig jaar – een publieksonderzoek en belevingsonderzoek uit voor het festival.

GLOW is gratis toegankelijk en trok vorig jaar maar liefst 650.000 bezoekers. Voor die editie deed Dynamic Concepts ook al onderzoek naar het publiek van GLOW.

De 10e editie wordt gevierd met een feestje op het Stadhuisplein onder de lichtbogen van De Cagna, één van de hoogtepunten uit het verleden. Naast dit bijzondere lichtproject is er muziek en horeca. Net als voorgaande jaren kunnen bezoekers de GLOW route lopen, de kweekvijver GLOW NEXT ontdekken en de GLOW Specials bewonderen. Kijk voor meer informatie over GLOW op www.gloweindhoven.nl.

Meer info

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van publieksonderzoek of belevingsonderzoek voor uw evenement of festival? Neem dan gerust contact met ons op.

Foto: www.gloweindhoven.nl